چهارشنبه, 20 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
فعالیت كلینیك تخصصی مشاوره پرستاری-همزمان با گرامیداشت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه – صبح امروز کلینیک تخصصی مشاوره پرستاری مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) به طور همزمان با پنج کلینیک پرستاری دیگر در بیمارستان های کمالی ، شریعتی  و شهید مدنی با حضور رئیس مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) ،  رئیس نظام پرستاری استان ، مدیر پرستاری دانشگاه ، مدیر امور بیمارستان ها و دیگر مسئولین افتتاح شد .

دکتر محمدرضا مقصودی ، رئیس مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) در حاشیه افتتاح کلینیک پرستاری این مرکز گفت: در راستای مشارکت اجتماعی سلامت، تحقق اهداف پرستار جامع نگر ، مشارکت فعال بیمار و خانواده و جلب همکاری های بین بخشی جهت ارتقای سلامت بیماران همزمان با گرامیداشت هفته ی بسیج کلینیک تخصصی مشاوره پرستاری با هدف خود مراقبتی و غربالگری بیماری های غیر واگیر در این مجتمع راه اندازی شد.

وی تصریح کرد: در کلینیک های تخصصی مشاوره ی پرستاری ،  مشاوره ها و مراقبت های لازم در خصوص بیماران تنفسی ، قلبی سرطان ، دیابت ، کودکان  ، زنان و زایمان و ... به بیماران داده می شود .

دکتر مقصودی افزود: کلیه خدمات مشاوره ای و غربالگری  از ساعت 8 الی 14 در کلینیک های پرستاری به صورت رایگان ارائه میشود.

رئیس مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) با بیان اینکه به طور همزمان با افتتاح این مرکز کلینیک پرستاری، در بیمارستان های شهید مدنی ، کمالی ،دکتر شریعتی ، شهید رجایی و امام حسین  نیز راه اندازی و از افتتاح سه مرکز دیگر در آینده ی نزدیک در بیمارستان های استان خبر داد.

وی عنوان کرد:  در این مراکز غربالگری انجام میشود و پس از مشاوره تلفنی در صورت نیاز ارجاعات بعدی به پزشک جهت درمان انجام میشود.

V5.4.0.0