جمعه, 12 آذر 1400
     ۱۴۰۰/۰۸/۱۳
    /  5
هیات ارزیابی اعتباربخشی رشته پزشكی عمومی / وزارت بهداشت، از مركز آموزشی درمانی بازدید كردند...
به گزارش روابط عمومی بیمارستان، بازدید خانم دکتر موحدی ارزیاب اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی وزارت متبوع روز پنجشنبه مورخ 13 آبان ماه400 با حضور مدیرگروه زنان دانشگاه و هیات همراه در بیمارستان صورت پذیرفت.

در ابتدای این نشست دکتر هاشم نژاد مدیر گروه زنان دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم به معرفی مرکز در زمینه های عملکرد و فرایندهای آموزشی/ فعالیتهای درمانی و پژوهشهای بالینی، اعضاء تیم و فضاها و تجهیزات آموزشی موجود پرداخته و سپس با ارائه گزارش عملکرد بیمارستان، به برنامه ریزی های صورت گرفته جهت پیشبرد اهداف عالیه حوزه سلامت در زمینه آموزش دانشجویان پزشکی در بیمارستان، اشاره نمودند.

قابل ذکر است نتیجه این بازدید بعد از انجام بررسی‌های لازم توسط هیات ارزیاب رشته پزشکی عمومی وزارت بهداشت، به اطلاع دانشگاه و مرکز رسانده میشود.

منبع خبر

6.0.9.0