جمعه, 12 آذر 1400
     ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
مراسم تكریم و معارفه سرپرست مركز آموزشی درمانی كمالی برگزار شد...
به گزارش روابط عمومی بیمارستان صبح روز یکشنبه مورخ 30 آبان ماه مراسم تکریم و معارفه مرکز آموزشی درمانی کمالی با حضور معاون آموزشی، ریاست دانشکده پزشکی و جمعی از کارکنان و مسئولان این مرکز برگزار شد..

دکترشهروز یزدانی معاون آموزشی دانشگاه در این مراسم  گفت: همدلی پرسنل مرکز کمالی مثال زدنی است و همه افراد به صورت هماهنگ در تلاش جهت پیشبرد اهداف بیمارستان که رسالت خطیر مراقبت از مادر و کودک می باشد ، تلاش می کنند و  تیم مدیران، پزشکان، پرسنل اداری و پرستاری کاملا به شرح وظایف خود مسلط هستند .

وی عنوان کرد : دکتر محمد جواد محمدی رییس پیشین این مرکز از پزشکان بسیار ارزشمند دانشگاه است که  در این مدت نیز در منسب ریاست مجموعه بسیار خوش درخشیدند و کارنامه ارزشمندی از خود به جای گذاشتند .

وی با بیان آرزوی توفیق روزافزون برای دکتر محمدی بر استفاده  از تجربیات مدیریتی ایشان تاکید کرد.

معاون آموزشی دانشگاه دکتر مریم هاشم نژاد را از  فعال ترین  اعضای هیات علمی دانشگاه برشمرد  که از پزشکان با سابقه این مرکز به شمار می روند و از لحاظ اخلاقی و علمی جایگاه والایی دارند.

وی ابراز امیدواری کرد تا حضور ایشان منشا خیر و برکت برای مرکز کمالی و دانشگاه باشد و افزود:  مطمئنا با درایت ایشان همان طور که در یک سال اخیر به عنوان مدیر گروه زنان خوش درخشیدند در سمت این مسئولیت هم عملکرد خوبی خواهند داشت.

دکتر یزدانی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مرکز کمالی در دوران مبارزه با بیماری  کرونا عملکرد بسیار خوبی داشته و با تمام توان در راستا اجرای برنامه ها و سیاست های مراقبت از مادر و کودک تلاش کردند.

معاون آموزشی دانشگاه  تهیه تجهیزات و ملزومات و همچنین تامین نیروی انسانی متخصص را از موارد مهم در این مرکز دانست و گفت: این مهم  به زودی مرتفع خواهد شد.

وی بر استفاده از ظرفیت  خیرین در جهت توسعه و ارتقا این  مرکز  تاکید کرد و افزود: جلسات و برنامه های خیر محور در این مرکز  باید با برنامه ریزی های منسجم  و هدفمند برگزار شود.

در پایان این مراسم  لوح تقدیری از سوی دکتر صیادی سرپرست دانشگاه جهت قدردانی از خدمات و تلاش های دکتر محمدی در دوران سرپرستی مرکز کمالی توسط معاون آموزشی دانشگاه به ایشان اهدا  و همچنین ابلاغ دکتر مریم هاشم نژاد به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی کمالی به ایشان اهدا شد.

منبع خبر

6.0.9.0