دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی کمالی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
08 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1394/12/05 - 08:10
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آغاز به كار نخستین كنگره بین المللی و چهارمین كنگره ملی آنتریك پاتوژن

دکتر عنایت الله کلانتری دبیر اجرایی کنگره بین المللی و ملی آنتریک پاتوژن> گفت: این کنگره با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز و با همکاری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از امروز به مدت سه روز در کرج ادامه دارد.

وی بیان داشت: بررسی علل عفونت های دستگاه گوارش با هفت محور موضوعی تخصصی در دستور کار محققان و پژوهشگران داخلی و خارجی حاضر در این کنگره قرار دارد.

کلانتری گفت: در این کنگره ها 50 استاد دانشگاه و پژوهشگر داخلی و خارجی سخنرانی خواهند داشت.

دبیر کنگره بین المللی و ملی عفونت های دستگاه گوارش اظهار داشت: تعداد زیادی مقاله به این کنگره ارایه شد که 130 مقاله آنها مورد پذیرش هیات داوران قرار گرفت.

وی بیان داشت : در این کنگره ها چهار میهمان خارجی از کشورهای سوئیس ، سوئد، ایتالیا و استرالیا به سخنرانی علمی خواهند پرداخت.

وی افزود: علاوه بر اساتید دانشگاه و محققان شماری از دانشجویان دانشگاه های پزشکی کشور در این کنگره ها حضور دارند.

گفتنی است اولین کنگره بین المللی انتریک پاتوژن در شش پنل سخنرانی و بررسی مقالات با حضور اساتید ملی و فرا ملی در حال برگزاری است.





دکتر درفشی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت : >پرداختن به بیماری ها ی >روده ای و گوارشی و انتریک پاتوژن ها عامل از موارد مهم در امر پژوهش و تحیقات علمی >محسوب می شود

وی >اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی البرز به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در این زمینه هر دو سال کنگره هایی در سطح ملی با موضوع انتریک پاتوژن برگزار می کند و امسال کنگره انتریک پاتوژن فراملی شده است و با اساتید بین المللی این کنگره در طول سه روز با بررسی 130 >مقاله به کار خود ادامه می دهد.

دکتردرفشی بر برگزاری کنگره های علمی و ژوهشی تاکید کرد و افزود: با برگزاری این همایش ها عوامل بیماری زا شناسایی شده و راه های کنترل و درمان این بیماری ها به دست و ذهن پویای دانشمندان ، پژوهشگران و اساتید این عرصه رقم خواهد خورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز ابراز امیدواری کرد: با توجه به بین المللی بودن این کنگره انتظار می رود از >نتایج بسیار خوب و تجربیات دیگر جوامع و کشورها که در قالب مقالات و پوستر ارائه شده است >به خوبی بهرمند شویم.
















  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 261575
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: