بازدید سرزده رئیس دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی کمالی ،در هفتمین روز از حملات دشمن علیه کشور
بازدید سرزده رئیس دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی کمالی ،در هفتمین روز از حملات دشمن علیه کشور
به گزارش روابط عمومی ، جمعه 15 اسفند ماه 1404 ،همزمان با هفتمین روز از حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشور جناب آقای دکتر صیادی ، ریاست محترم دانشگاه و تیم همراه ، طی بازدید از مرکز آموزشی درمانی کمالی که با حضور و همراهی دکتر شریفی مدیریت مرکز ، میراحمدی سوپروایزر به نمایندگی از مدیر پرستاری ،آقای کشاورز مسئول امور پشتیبانی و سایر همکاران انجام شد، از نزدیک در جریان روند فعالیت ها و خدمات دهی در بخش های اورژانس ، پاراکلینیک و درمانی این مرکز قرار گرفتند.
دکتر صیادی ضمن قدردانی از مجاهدت های بی دریغ و خالصانه کادر پرتلاش سلامت ، فرمودند: با توجه به گذشت هفت روز از حملاتوحشیانه ، عزم و اراده همکاران ما در خدمت رسانی به مردم ذره ای کاهش نیافته است.کادر درمان با عشق ، امید و انرژی فراوان همچنان در سنگر سلامت حضور داشته و لحظه ای از وظیفه خطیر خود دست نکشیده اند.
ایشان همچنین بر لزوم تامین آرامش و امنیت مادران ، به عنوان گروهی حساس در شرایط جنگی ، تاکید کرده و افزودند: مرکز آموزشی درمانی کمالی به عنوان مرکز جامع زنان و زایمان استان ، همواره مامن و امید مادران بوده و اینجانب بر خود لازم می دانم تا باحضور مسئولانه ، اطمینان خاطر مادران و خانواده های گرامی را فراهم آوریم.


