دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی کمالی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
07 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1396/11/15 - 18:54
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم تكریم و معارفه ریاست مركز آموزشی درمانی كمالی

صبح امروز طي مراسمي به جهت تکریم و معارفه ی سرپرست مرکز آموزشی و درمانی کمالی كه باحضور رياست محترم دانشگاه علوم پزشكي البرز جناب آقاي دكتر درفشي،معاونت محترم درمان جناب آقاي دكتر واعظي و جمعي از معاونين و مسئولين محترم دانشگاه و دانشكده ها برگزار گرديد> ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه ی فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از زحمات شبانه روزي و دلسوزانه جناب آقاي دكتر سيامك جبارنيا در مقام رياست مركز آموزشي درماني كمالي تشكر و قدرداني بعمل آمد.



رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر درفشي در ادامه ابراز اميدواري كردند كه با انتصاب شايسته سركار خانم دكتر سيده رقيه مير مجيدي به سمت سرپرست جديد مركز آموزشي درماني كمالي بتوانيم به نحو مطلوب و سازنده از مديريت و سرپرستي خانم ها در راستاي نيل به هدف تبديل شدن اين مركز به يك بيمارستان جامع زنان براي اولين بار در سطح كشور استفاده نماييم .

در ادامه با اهداء لوح از طرف رياست محترم دانشگاه> و هدايايي از طرف مديريت و پرسنل بيمارستان كمالي از زحمات اين مدت جناب آقاي دكتر جبارنيا تشكر> و براي ايشان در سمت جديد معاونت محترم غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشكي آروزي موفقيت گرديد.

در پايان مراسم با حضور جناب آقاي دكتر درفشي و معاونين محترم دانشگاه و همچنين رياست و مديريت مركز آموزشي درماني كمالي از كارمندان و پرستاران نمونه تقدير و تشكر بعمل آمد .


>



















  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 261465
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: