دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی کمالی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
07 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1396/07/16 - 08:46
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۲۳۰ تخت دیگر در بیمارستان كمالی كرج راه‌اندازی می‌شود

دکتر سیامک جبارنیا در نشست خبری >که پیش از ظهر یکشنبه با محوریت معرفی مرکز> فوق تخصصی درمان ناباروری استان که در بیمارستان کمالی کرج راه اندازی شده است،> اظهار کرد: امروزه درمان ناباروری به>صورت یک درمان فوق تخصصی با استفاده از امکانات و تجهیزات منحصربه>فرد در مراکز درمان ناباروری ارائه می>شود.



وی افزود: زوج>هایی که نگران باروری خود هستند با اتلاف وقت می>توانند به این دسته از مراکز مراجعه کنند تا از آخرین خدمات درمان ناباروری بهره>مند شوند.



جبار نیا گفت: متأسفانه در بررسی سوابق زوج>های نابارور کشور با زوج>هایی مواجه می>شویم که در برخی موارد ۱۵ تا ۲۵ سال، به>صورت متفرقه برای درمان ناباوری خود تلاش کرده>اند و اغلب آن>ها بدون دستیابی به نتیجه، سن باروری خود را ازدست>داده>اند.



رئیس بیمارستان کمالی کرج در ادامه با تأکید بر لزوم انتقال دانش درمان ناباوری توسط مراکز ، خاطرنشان کرد: این موضوع در گام>های بعد موردتوجه است اما در گام اول مرکز فوق تخصصی> درمان ناباروری و سقط مکرر در البرز راه>اندازی شده است.



وی با اعلام اینکه سالانه ۱۴ هزار نوزاد در بیمارستان کمالی کرج متولد می>شود، افزود: امروز بیمارستان کمالی یک بیمارستان جامع زنان به شمار می>رود.



جبارنیا گفت: علاوه بر ۴۵ تخت مراقبت ویژه نوزادان که در بیمارستان کمالی وجود دارد، این بیمارستان به بخش>های «آی سی یو»، «سی>سی>یو»، جراحی>های عمومی، اورولوژی و بیماری>های داخلی بانوان نیز مجهز است.



وی با تأکید بر اینکه طی سه سال گذشته در بخش بهینه>سازی مراکز درمانی البرز موفقیت>های چشمگیری حاصل>شده است، تصریح کرد: تقریباً تمام بیمارستان>های استان نوسازی و یا بازسازی شد.



رئیس بیمارستان کمالی کرج ادامه داد: در حالی طی دو سال گذشته این بیمارستان تنها ۹۰ تخت فعال داشته که اکنون این تعداد به ۲۲۲ تخت رسیده و در ۴۵ روز آینده ۲۳۰ تخت دیگر راه>اندازی می>شود.


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 261487
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: