برای اولین باردراستان البرز؛ تعبیه PICC برای نوزادبستری درمركز كمالی
به گزارش روابط عمومی مرکز کمالی - دکتر آرزو همتی فوق تخصص اطفال اظهار داشت : اقامت طولانی مدت نوزادان در بخش مراقبت های ویژه نوزادان ونیاز به یک راه وریدی مناسب جهت دریافت مواد مغذی و درمانی همیشه دغدغه پرسنل وپزشکان شاغل در این بخش ها بوده است.
>
وی افزود: picc یک کتتر نازک و بلند از جنس سیلیکون یا پلی اورتان بوده که معمولا از طریق وریدهای های محیطی بزرگ از جمله سفالیک یا بازیلیک به طرف اجوف فوقانی در نزدیکی قلب هدایت می شود.
>دکتر همتی ادامه داد: picc >به دلیل قابلیت ماندگاری و استفاده طولانی مدت آن از تلاش مکرر یرای برقراری رگ محیطی در نوزادان جلوگیری می شود.
>
وی خاطر نشان کرد: این رو شدر حال حاضر در نوزادانی که نیاز به تغذیه وریدی بیش از هفت روز دارند ،>درنوزادان vlbw و در نوزادانی که نیاز به تجویز داروهای هایپراسمولار دارند استفاده می شود.
دکتر همتی در پایان بیان کرد: خوشبختانه این اقدام برای اولین بار در سطح استان البرز برای یک نوزاد بستری در بخش nicu مرکز کمالی انجام گرفت.

