برگزاری جلسه معارفه مسئول حراست مركز با حضور سرپرست حراست دانشگاه
دکتر معدنی پور سرپرست حراست دانشگاه در این جلسه، بیان داشت: نگاه حراست تصمیم ساز است و به عنوان چشم تیزبین مجموعه می باشد و ایشان یکی از وظایف حراست را پاسخگویی دانست.
جلسه معارفه مسئول حراست مرکز آموزشی درمانی کمالی با حضور سرپرست حراست دانشگاه، مدیریت بیمارستان و جمعی از مسئولین مرکز در دفتر ریاست مرکز برگزار شد.
دکتر معدنی پور در این جلسه، بیان داشت: نگاه حراست تصمیم ساز است و به عنوان چشم تیزبین مجموعه می باشد و ایشان یکی از وظایف حراست را پاسخگویی دانست.
معدنی پور عنوان کرد: حراست میبایست در وهله اول نگاه تصمیم ساز، سریع و دقیق در هماهنگی و همکاری با ریاست و مدیریت مرکز داشته باشد و در عین حال تعامل سازنده ای نیز با حراست دانشگاه برقرار نماید.
معدنی پور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: وظیفه حراست رصد دقیق اطلاعات و مراقبت از سیستم میباشد و دیدگاه مسئولین به حراست، کلان و برنامه ریز است و مجموعه حراست می بایست با حفظ ارتباط مردمی، مسئولین را درخدمت رسانی هرچه بهتر به مردم همراهی نمایند.
آقای خانی مدیر مرکز در ادامه گفت: رعایت انصاف، جذب حداکثری و دفع حداقلی و نیز حفظ حریم افراد از جمله ویژگیها و وظایف حراست می باشد و بایستی سعی شود یک فضای مناسب و سالم مدیریتی بین مدیران و کارکنان بیمارستان برقرار شود تا اهداف حوزه سلامت به بهترین شکل دنبال شود.
✨... خانم علیخواه مسئول جدید حراست مرکز: بر حسب تکلیف انجام وظیفه می نمایم.