دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی کمالی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
08 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1395/02/20 - 12:03
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دكتر درفشی:كاهش شاخص مرگ و میر مادر و نوزاد نتیجه ی تلاش ماماهاست .

>دکتر حمید درفشی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما که با حضور جمعی از ماماها برگزار گردید ضمن تقدیر و تجلیل از زحمات و فعالیت های خالصانه این قشر ارزشی در جامعه اظهار داشت: تلاش ماما ها در جهت سلامت مادر و نوزاد بر هیچ کس پوشیده نیست و با آموزش ، اطلاع رسانی این عزیزان سطح دانش مادران در مراقبت های پیش از بارداری و بارداری به خوبی افزایش یافته است و همین امر باعث کاهش مرگ و میر مادر و نوزاد نیزشده است. >>

وی بر کاهش شاخص مرگ مادر و نوزاد تاکید کرد و افزود در پنج سال اخیر شاخص مرگ مادر و نوزاد در استان کاهش یافته است و انتظار می رود با اقدامات رو به رشد این شاخص به صفر برسد.

دکتر درفشی با اشاره به توسعه تخت های بیمارستانی افزود: نیاز های درمانی استان متناسب با جمعیت این استان رشد نکرده است و محدودیت های درمانی رسالت ماماها را سنگین تر نیز کرده است وانتظار می رود با راه اندازی 720 تخت بیمارستانی تا ابتدای خرداد ماه کمبود تخت های بیمارستانی کمی تسهیل یابد.

وی بر کاهش آمار زایمان سزارین تاکید کرد و خاطر نشان کرد: این آمار در بیمارستان های دولتی به خوبی روند کاهشی یافته است و در بیمارستان های خصوصی نیز با اقدامات انجام شده آمار مربوط به زایمان سزارین کاهش یافته است ولی در این حوزه می باید بیشتر کار کرد.

دکتر درفشی خود مراقبتی و ارتقائ سطح دانش مادران باردار را در کاهش بسیاری از خطرات بارداری و پیش از بارداری موثر دانست و اظهار داشت: نقش ماماها در فرهنگ سازی و اگاه سازی غیر قابل انکارست .

گفتنی است در پایان این مراسم از ماماهای برتر در حوزه ی درمان و بهداشت تجلیل شد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 261560
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: