دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی کمالی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
06 مهر 1404 سایت قدیم English
bg

نام واحد : واحد تغذیه و رژیم درمانی     

مسئول واحد : هاجر توکلی کرمانی

مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد تغذیه

پرسنل زیر مجموعه :فاطمه صفربیرانوند

مدرک تحصیلی : کارشناسی علوم تغذیه

سمت شغلی : مشاور تغذیه و رژیم درمانی

پرسنل زیر مجموعه :پریا مولوی

مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد علوم تغذیه

سمت شغلی : مشاور تغذیه و رژیم درمانی

وظیفه واحد :

  • مشاوره تغذیه و رژیم درمانی
  • نظارت بر خدمات غذایی

عملکرد واحد :

 تدوین برنامه عملیاتی واحد تغذیه و رژیم درمانی در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان

 هماهنگی و همکاری با  بخش های اجرایی از جمله اعضاء تیم درمان، مدیریت پرستاری و کارکنان بخش تغذیه درجهت بهبود ارائه خدمات غذایی

 شرکت در دوره های آموزشی معاونت درمان به منظور ارتقا و روزامد کردن اطلاعات و مهارت های کارشناسان بخش

برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی بهداشت و تغذیه برای پرسنل واحد مدیریت خدمات غذایی با همکاری کارشناس بهداشت محیط

برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی تغذیه ای برای کارکنان بیمارستان (پزشکان، پرستاران و...) با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان و سوپروایزر آموزشی

تهیه و تدوین پمفلت آموزشی تغذیه جهت بیماران

استقرار استاندارد های اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان

 تشکیل کمیته تغذیه بالینی و رژیم درمانی طبق زمانبندی

 مشاوره تغذیه و رژیم درمانی  بیماران بستری در بخش های درمانی علی الخصوص بخش های مراقبت های ویژه

 تنظیم پروتکل تهیه محلول های گاواژ با فرمولای تجاری مطابق با شرایط بیمار خصوصاً در بخش های ویژه و بیماران تحت حمایت ونتیلاتور

 نظارت بر تکمیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری توسط پرستاران بخش ها و تکمیل فرم ارزیابی تخصصی و ارائه ی مشاوره

 مشاوره تغذیه بیماران سرپایی در کلینیک(چاقی و لاغری کودکان و بزرگسالان، فشار خون، دیابت، تغذیه در دوران بارداری، شیردهی و بیماران کلیوی، کبد چرب و ...)

 نظارت بر فرآیند تهیه، دریافت و خرید مواد غذایی، انبارسازی ، آماده سازی و انتقال مواد طبق اصول مربوطه

 همکاری با واحد بهداشت محیط بیمارستان در راستای  نظارت بر وضعیت بهداشت و ایمنی خدمات غذایی ارایه شده در بیمارستان

 تنظیم برنامه غذایی بیماران و کارکنان مطابق با اصول تغذیه ای و سلامت

 جمع آوری آمار و داده های واحد تغذیه و ارسال دوره ای رضایتمندی از خدمات غذایی به معاونت درمان دانشگاه

داخلی واحد :144

 

 

 

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: