وزارت بهداشت به عنوان غرفه نخست نمایشگاه مطبوعات در گروه آموزشی تخصصی انتخاب شد.
در اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات کشور از برترین غرفه های حاضر در نمایشگاه تجلیل شد و غرفه وب دا در بخش آموزشی تخصصی رتبه نخست را کسب کرد.
به گزارش خبرنگار وب داِ؛ عصر امروز مراسم اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات برگزار شد و پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حایز رتبه برتر شد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات اظهار داشت: این نمایشگاه گردهمایی سالانه رسانه هاست و در آن فرصتی فراهم می شود تا رسانه ها از نزدیک با بازخورد مخاطبان خود آشنا شوند و مسوولان و همچنین مردم نیز از فعالیت آن ها قدردانی کنند.
حسین انتظامی یکی از ویژگی های نمایشگاه امسال را شناسایی و قدردانی از رسانه هایی که به زبان فارسی به عنوان یک میراث و گوهر ویژه توجه دارند دانست و از تلاش های فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این زمینه قدردانی کرد.
در بخش دیگری از این مراسم رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان اینکه از سه سال پیش تاکنون همکاری های بسیاری خوبی را با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص زبان مطبوعات آغاز کرده ایم، خاطرنشان کرد: زبان فارسی رکن مهم هویت ملی ما ایرانیان است و درصورتی که بخواهیم یک تعریف منطقی از ملت ایران ارائه دهیم، زبان و ادبیات فارسی جزو مهمی از آن است.
دکتر حداد عادل ابزار اصلی رسانه را زبان عنوان کرد و گفت: اگر زبان نباشد هیچ رسانه ای وجود نخواهد داشت و هیچ صنف و حرفه ای به اندازه مطبوعات از زبان استفاده نمی کند و درقبال آن مسوولیتی ندارد.
وی رسانه و مطبوعات هر جامعه را همانند ضربان نبضی دانست که نشانه ای از سلامت و بیماری است و عنوان کرد: مطبوعات شاخص بسیاری از آرمان ها و ارزش های جامعه است و درحال حاضر وضع رسانه ها به عنوان نمادی از درجه آزادی که از اهداف انقلاب اسلامی بوده است، محسوب می شود.